MENU

Mini

1 a 1,5 uur shooten • tijdstip en locatie overeen te komen • 20 beelden

250 €
moeder en kind

Midi

1 a 1,5 uur shooten • tijdstip en locatie overeen te komen • 40 beelden

325 €

Maxi

1,5 a 2 uur shooten • tijdstip en locatie overeen te komen • alle bewerkte beelden (minstens 60) • 20€ korting in printshop

400 €

De bovenvermelde tarieven zijn transparant en inclusief BTW. Vervoerskosten zijn inclusief binnen een straal van 20 km te Hoevenen, per extra km 0,45€/km.

Mini kan je voor max. 6 personen boeken. Vanaf 7 personen is er een toeslag van 50 € op het Midi en Maxi pakket. Je kiest zelf je persoonlijke favorieten uit een selectie afgewerkte foto’s in een persoonlijke online galerij , vrij te downloaden en te delen in hoge resolutie. Bij het MAXI pakket krijg je niet alleen alle bewerkte foto’s van je shoot maar komt ook een kortingsbon van 20€ voor de webshop die gelinkt is aan je persoonlijke galerij. De mooiste kwalitatieve prints, een canvas,  een mini luxe album of zelfs een cadeaubon kunnen via de webshop besteld worden.

COMBINATIEPAKKET

Het eerste jaar van je kindje gaat allemaal zo snel! De ene moment lig je nog over je bolle buik te wrijven en de andere moment loopt er een heuse peuter rond in huis! De milestones zijn bijna niet te bij te houden en toch wil je niks missen want morgen zijn ze alweer een dag ouder dan vandaag!

No stress, voor jou heb ik een combi pakket gemaakt!  Wanneer je binnen het jaar 2 keer een pakket Midi of Maxi afneemt krijg je 50€ korting op de totaalprijs.

Zo heb je mooie foto’s van je buikje (dat je nu misschien wel eens vervloekt maar straks toch gaat missen) en een paar weken/maanden later van jullie als kersvers gezin. Kan je niet kiezen tussen een babyshoot of toch als ze al een beetje kunnen zitten of staan? De dynamiek van de 2 shoots is zo verschillend dat er niet uit te kiezen valt dus zo hoef je dat ook niet te doen!

CLOSE