MENU

A MUST HAVE TO HOLD ON

Dan heb je eindelijk die mooie foto’s van jullie en staan ze stof te trekken op je pc of je gsm! Zeg nu zelf, na een hele dag online geweest te zijn of druk op je werk plof je toch het liefst in de zetel met een glas wijn, liefst even offline. Geen smartphone swipe toestanden op een te klein scherm bij je bijziende grootouders, jullie prachtige foto’s verdienen gewoon gezien te worden, in het echt! Natuurlijk kan je altijd zelf aan de slag met je foto’s, fabrikanten genoeg, maar onthou dat een goedkoop en snel geprint album zijn doel mist en dat je “een album voor altijd” mag vervangen door “toch eentje dat 10 jaar mee gaat”.

Mijn leverancier uit Portugal levert enkel handgebonden kwalitatieve albums aan professionele fotografen, bedoelt om een heel leven mee te gaan. Je hebt keuze uit 3 verschillende kwalitatieve covermaterialen, minstens 20 kleuren en hij komt in het formaat dat helemaal bij jullie past!

Daarnaast heb je bij elke soort shoot de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit je online galerij de mooiste printproducten te bestellen. Voor jou met veel liefde geprint en tot bij je thuis geleverd door fotolabo’s doorheen Europa die enkel voor professionele fotografen werken.

Bij een kennismakingsgesprek liggen er zowiezo prints & demo albums op jullie te wachten en je gaat zien, jullie gaan er even enthousiast van zijn als ikzelf!

 

CLOSE