MENU

ONGEDWONGEN & TIJDLOOS

Die ene dag, waar jullie niet alleen de liefde vieren maar alles en iedereen die jullie “ons” maakt! Moderne romantische lovebirds, bon vivants met een warm hart zijn mijn fave kind of people! Ik blend in jullie inner circle zodat ik van alle grote en kleine momenten herinneringen kan maken en jullie de dag zelf ten volle kunnen beleven en vooral genieten!

Huwelijksbrochure

Jullie verdienen een fotograaf die met enthousiasme in jullie verhaal stapt, oog heeft voor al die grote en kleine momenten en die jullie trouwdag laat herbeleven van op de eerste rij!

Houden jullie van echte kleuren, groen dat nog groen is en tijdloze zachte beelden?
Benieuwd naar mijn aanpak, een heleboel antwoorden op je vragen en niet onbelangrijk het kostenplaatje, vraag je huwelijksbrochure hieronder vrijblijvend aan!

Lieve woorden

Wij volgden Hilde al een tijdje op Instagram en waren echt fan van haar mooie tijdloze stijl! Toen Maxim mij ten huwelijk vroeg was onze keuze voor onze huwelijksfotograaf snel gemaakt! Hilde is zo een warm, hartelijk en oprecht persoon en maakte met iedereen op een leuke manier contact en deed graag een gezellig babbeltje. Het was heel fijn en aangenaam om haar zo dicht bij ons te hebben en dat ze alles van op de eerste rij kon vastleggen. We waren razend benieuwd naar de foto’s… en toen we deze kregen waren ze nog mooier dan we hadden durven dromen! Echt WAUW. We kunnen naar de foto’s blijven kijken..alle emoties werden zo mooi en puur vastgelegd. De ideale manier om onze mooiste dag opnieuw te beleven, emoties inclusief. We durven echt wel zeggen dat, kiezen voor Hilde als huwelijksfotografe, onze beste investering is geweest. Ze heeft voor de mooiste herinneringen van ons leven gezorgd en dit in combinatie met de fantastische vrouw die ze is… TOP combinatie! Duizendmaal dank Hilde!

Julie & Maxim

Lieve woorden

OMG!!!! Ik heb tegen iedereen al gezegd hoe waanzinnig mooi we de foto's vinden!!! "Blij met onze foto's " is een understatement. Elke keer als we ze samen kijken zitten we te janken. Elke foto zegt alles wat we op onze dag voor ogen hadden. Elke foto is zo puur! We zijn je echt superr superrr superrrr dankbaar voor alle liefde in onze beelden! We konden ons geen betere fotograaf wensen maar ook geen fijnere en echt meegaand persoon als jij!

Lynn & Kjell

Lieve woorden

Hilde was de beste keuze om onze speciale dag zo mooi vast te leggen. Poseren is niet voor iedereen weggelegd maar met de humor van Hilde komt alles in orde! Een oprechte glimlach is zo nooit ver weg. Ze slaagt er echt in om je op je gemak te stellen en een ontspannen sfeer te creëren. Haar aanwezigheid is subtiel, maar toch steeds een leuke babbel voor je gasten De foto’s en het album waren echt prachtig! Wij kunnen er maar niet genoeg van krijgen!!

Svea & Gilles

Lieve woorden

"Toen wij begonnen aan de planning van ons trouwfeest besloten we om allebei een prioriteit te kiezen waar we absoluut geen toegevingen op wilden doen. Voor Anja was dit de fotograaf (aangezien zij opgroeide in een gezin waarin zowel haar vader als broer hobby fotograaf waren). We reden dan ook heel het land rond op zoek naar een fotograaf die voldeed aan onze eisen, maar wisten bij ons eerste gesprek met Hilde eigenlijk al dat zij het zou worden, en hebben geen enkel moment spijt gehad van deze keuze. Geen moeite was te veel toen we door corona niet 1 maar 2 keer ons huwelijk moesten verplaatsen of toen we haar vroegen om nog wat extra uren te fotograferen zodat onze special act tijdens het dansfeest ook nog op foto zou staan. Maar bovenal voelden we ons op ons gemak bij haar en werd ze een natuurlijk deel van onze dag. Zoals zovelen zijn wij absoluut geen natuurlijke modellen, maar Hilde slaagde er toch in om oprecht mooie momenten vast te leggen gedurende de hele dag. Er werd al menig traantje weggepinkt door familie en vrienden bij het bekijken van het prachtige album dat hieruit ontstond."

Anja & Dimitri

Lieve woorden

Hilde heeft onze trouw prachtig in beeld gebracht! Ze is aangenaam in de omgang, subtiel in haar aanwezigheid, en stelt je 100% op je gemak. Ze ging tot het uiterste om onze dag onvergetelijk vast te leggen (lees: rondlopen in de regen tot haar voeten doorweekt waren)! Haar beeldwerk is professioneel, mooi bewerkt, en geeft exact de sfeer weer die er was op onze dag.
Aanrader alom!

Anouk & Bart

Lieve woorden

Vanaf de eerste ontmoeting hadden we een goed gevoel bij jou, je stijl als manier van aanpak klikte perfect bij hoe wij het zelf zagen! Op onze grote dag konden we bij jou helemaal onszelf zijn en hadden vaak niet het gevoel dat jij er de hele tijd bij was. Hierdoor zijn de foto's veel spontaner en voelden we niet de druk om te poseren voor een lens. We hadden ook snel een preview van de foto's, waarna we alleen maar meer overtuigd waren dat we de juiste keuze hadden gemaakt. De foto's werden bij iedereen onthaald met de nodige oh's en ah's !
We kunnen je alleen maar bij iedereen aanraden, voor ons een echte topervaring!

Joyce & Sebastiaan

Lieve woorden

Amai we zijn echt in de wolken!! ! Zo blij dat we jou gekozen hebben! We waren ook echt op ons gemak bij jou tijdens de shoot en ook zo content dat we toch in dat patattenveld zijn gaan staan!

Melissa & Matthias

Lieve woorden

Wauw, wij zijn - zonder twijfel - HEEL blij met onze huwelijksfoto's! Superfijn dat we de dag zo weer helemaal opnieuw kunnen blijven beleven! Ons trouwalbum is ook keimooi en onze ouders waren in de wolken met hun kerstcadeau, ons album in het mini, veel oo's en aaa's.
Nogmaals enorm bedankt voor al het prachtige werk, je bent een topper!

Astrid & Brecht

Lieve woorden

Vanaf moment 1 was het ons duidelijk: een enthousiastere fotografe dan Hilde ga je moeilijk vinden. We keken er dan ook erg naar uit om met haar onze trouwdag te laten starten. En waw! Wat een goeie keuze was dat. Hilde's energie op die dag leek wel onuitputtelijk. Hoe ze het doet, het is voor ons een raadsel, maar het leek achteraf echt alsof we niet 1, maar 2 of zelfs 3 fotografen tegelijkertijd aan het werk hadden gehad. Ze neemt foto's van (zo lijkt het wel) elke seconde, geen moment ontbreekt. Het kleinste detail zie je achteraf in de fotoreportage terug. Iets waar we Hilde ontzettend dankbaar voor zijn. Het zijn de mooiste herinneringen van de beste dag in ons leven. Lieve Hilde, dank je wel!

Martien & Lodi

Lieve woorden

Op zoek naar een fotograaf voor een burgerlijk winterhuwelijk en petit comité (en met de nodige zorgen), kreeg ik van een vriendin de Instagramaccount van Hilde door. Wauw, wat een kleuren, wat een sfeer. Dat zag er al goed uit. Op de website vielen we voor de spontane recht-door-zee-maar-met-humor aanpak. Het eerste gesprek was virtueel, maar we zaten precies samen in de zetel. Dat de locatie en het seizoen haar aan haar eigen trouwdag deden denken, zorgde voor een vlotte heen-en-weer-wandeling door de Koekenstadd. Ook de behind-the-scenes (schoenenwissels, snel opwarmen tussen twee takes door, een emotioneel telefoontje) wist ze subtiel maar zo mooi te vatten. Dankjewel Hilde, met jou maakten we herinneringen voor iedereen

Marie & Laurens
CLOSE