MENU

DE ENIGE TASTBARE HERINNERING

Jullie staan op het punt één van de belangrijkste dag van jullie leven in te plannen?! Ik hou van moderne romantische koppels die voor een persoonlijke aanpak gaan! Jullie huwelijksdag straalt uit wie jullie zijn en waar je samen zot van bent, don’t forget it’s your party!

I’m more me when I’m with you

Huwelijksbrochure 2021

Jullie verdienen een fotograaf die met enthousiasme in jullie verhaal stapt, oog heeft voor al die grote en kleine momenten en die jullie trouwdag laat herbeleven van op de eerste rij!

Benieuwd naar mijn aanpak, een heleboel antwoorden op je vragen en niet onbelangrijk het kostenplaatje, vraag je huwelijksbrochure hieronder aan!

huwelijksshoot

Lieve woorden

Amai we zijn echt in de wolken!! ! Zo blij dat we jou gekozen hebben! We waren ook echt op ons gemak bij jou tijdens de shoot en ook zo content dat we toch in dat patattenveld zijn gaan staan!

Melissa & Matthias

Lieve woorden

Ik heb het gevoel dat jij tijdens de shoot echt hebt kunnen zorgen voor even een fijn momentje voor ons alleen, op een verder toch drukke trouwdag. Ik ben er zeker van, met enkele foto’s als preview, dat het een ongelofelijk mooie reeks zal worden.
Bedankt om onze onvergetelijke dag te willen vastleggen!

Tine & Ronald
CLOSE