MENU

ELEGANT, ONGEDWONGEN & TIJDLOOS

Die ene dag, waar jullie niet alleen de liefde vieren maar alles en iedereen die jullie “ons” maakt! Ik hou van moderne romantische lovebirds, levensgenieters met een warm hart. Met enthousiasme , vol detail en zachtheid leg ik alle schoonheid van jullie dag vast en laat ik je de sfeer, connectie en liefde tussen jullie herbeleven, tot nog vele jaren later!

I’m more me when I’m with you

Huwelijksbrochure

Jullie verdienen een fotograaf die met enthousiasme in jullie verhaal stapt, oog heeft voor al die grote en kleine momenten en die jullie trouwdag laat herbeleven van op de eerste rij!

Houden jullie van echte kleuren, groen dat nog groen is en tijdloze zachte beelden?
Benieuwd naar mijn aanpak, een heleboel antwoorden op je vragen en niet onbelangrijk het kostenplaatje, vraag je huwelijksbrochure hieronder vrijblijvend aan!

Lieve woorden

Hilde heeft onze trouw prachtig in beeld gebracht! Ze is aangenaam in de omgang, subtiel in haar aanwezigheid, en stelt je 100% op je gemak. Ze ging tot het uiterste om onze dag onvergetelijk vast te leggen (lees: rondlopen in de regen tot haar voeten doorweekt waren)! Haar beeldwerk is professioneel, mooi bewerkt, en geeft exact de sfeer weer die er was op onze dag.
Aanrader alom!

Anouk & Bart

Lieve woorden

Vanaf de eerste ontmoeting hadden we een goed gevoel bij jou, je stijl als manier van aanpak klikte perfect bij hoe wij het zelf zagen! Op onze grote dag konden we bij jou helemaal onszelf zijn en hadden vaak niet het gevoel dat jij er de hele tijd bij was. Hierdoor zijn de foto's veel spontaner en voelden we niet de druk om te poseren voor een lens. We hadden ook snel een preview van de foto's, waarna we alleen maar meer overtuigd waren dat we de juiste keuze hadden gemaakt. De foto's werden bij iedereen onthaald met de nodige oh's en ah's !
We kunnen je alleen maar bij iedereen aanraden, voor ons een echte topervaring!

Joyce & Sebastiaan
huwelijksshoot

Lieve woorden

Amai we zijn echt in de wolken!! ! Zo blij dat we jou gekozen hebben! We waren ook echt op ons gemak bij jou tijdens de shoot en ook zo content dat we toch in dat patattenveld zijn gaan staan!

Melissa & Matthias

Lieve woorden

Wauw, wij zijn - zonder twijfel - HEEL blij met onze huwelijksfoto's! Superfijn dat we de dag zo weer helemaal opnieuw kunnen blijven beleven! Ons trouwalbum is ook keimooi en onze ouders waren in de wolken met hun kerstcadeau, ons album in het mini, veel oo's en aaa's.
Nogmaals enorm bedankt voor al het prachtige werk, je bent een topper!

Astrid & Brecht

Lieve woorden

Wij vonden het superfijn jou als onze trouwfotograaf te hebben! Zowel tijdens onze voorbereidingen (in een onzekere coronatijd) als de dag zelf heb je ons op een geruststellende en positieve manier begeleid. Je hebt een fantastisch oog voor detail en was de hele dag super enthousiast , wat voor ons heel aanstekelijk werkte! Je bent echt een topvrouw en wij zijn enorm blij met onze foto's! Het was een geweldige dag en dankzij jou gaan we hem nooit vergeten!

Eilish & Kevin

Lieve woorden

Wij hebben het gevoel dat jij tijdens de shoot echt hebt kunnen zorgen voor even een fijn momentje voor ons alleen, op een verder toch drukke trouwdag en wat een supermooie reportage als resultaat!
Bedankt om onze onvergetelijke dag te willen vastleggen!

Tine & Ronald

Lieve woorden

Vanaf moment 1 was het ons duidelijk: een enthousiastere fotografe dan Hilde ga je moeilijk vinden. We keken er dan ook erg naar uit om met haar onze trouwdag te laten starten. En waw! Wat een goeie keuze was dat. Hilde's energie op die dag leek wel onuitputtelijk. Hoe ze het doet, het is voor ons een raadsel, maar het leek achteraf echt alsof we niet 1, maar 2 of zelfs 3 fotografen tegelijkertijd aan het werk hadden gehad. Ze neemt foto's van (zo lijkt het wel) elke seconde, geen moment ontbreekt. Het kleinste detail zie je achteraf in de fotoreportage terug. Iets waar we Hilde ontzettend dankbaar voor zijn. Het zijn de mooiste herinneringen van de beste dag in ons leven. Lieve Hilde, dank je wel!

Martien & Lodi
CLOSE