MENU

VANDAAG IS MORGEN ALWEER GISTEREN

Love is all you need, ik zorg voor de rest! Jij en je vlam, mooie dikke buiken,  verse babietjes en uiteraard families. Liefde groeit, kinderen ook, elke fase is weer anders dus stop even de tijd, het kan. Iets meer waardevol ga je niet snel vinden. 

Life is a collection of moments
man kust vrouw

Lieve woorden

Wauw je ben echt een krak in het nemen van mooie, pure foto's!
TIjdens de shoot was er ook gewoon geen tijd voor onwennige momenten, je stelde ons direct op ons gemak en kon onze mooiste 'spontane ik' naar boven toveren!

Linde, Philippe & kids

Lieve woorden

Wauw Hilde!
Wij hebben echt een hele fijne dag gehad!
Manlief vond het geen enkel moment geforceerd, want eerlijk hij was eerst wat angstig.
Je hebt zoveel passie voor dit vak, dat kon je kei hard voelen gewoon en zie je nu al terug in de foto’s!
Mooiste cadeau ooit om dit zo voor eeuwig vast te leggen voor ons!

Carmen, Siebe & kids

Lieve woorden

Waaaauww...onze foto's zijn zo ongelooflijk mooi! Waar ik in het begin misschien wat onzeker aan de foto's begon veranderde dit al heel snel. Ik zie nu alleen maar hoe stralend we beiden waren en hoe mooi en intens onze liefde op de foto's staat! Het spat er van af en dat is exact wat ik wou! Ik krijg bij sommigen echt tranen in mijn ogen. Elke foto toont een ander facet van hem en onze band en nu ik ze blijf herbekijken weet ik zeker dat ik er een jaarlijkse traditie van wil maken.
Kinderen veranderen zo snel en dit wil ik niet missen!

Amélie & Remus

Lieve woorden

We wisten niet dat we zo goed op beeld konden staan! Van elke variatie zijn er verschillende foto's waarbij onze monden open vielen! We kregen ook van onze familie het compliment dat we er zo relax uitzien, terwijl poseren echt niet ons ding is. Nogmaals bedankt voor de fijne ervaring en als de kleine zus er is doen we heel graag terug beroep op je!

Eline, Bram, Noona & kleine zusje
CLOSE