MENU

MINI KERST SESSIES 2020

Wat een zot jaar! Eens te meer een reden om je vast te houden aan tradities die wel nog kunnen! Ook Kerstmis zal dit jaar intiemer, kleiner maar daarom niet minder gezellig zijn! Verras de mensen die je gaat moeten missen aan de feesttafel met een persoonlijk kerstkaartje! Een foto van de kindjes op de slee of jullie lekker bij elkaar geduffeld op één van mijn mooie kerstdekentjes?!

 

Het ideale kerstcadeau is misschien wel een Mini Kerst sessie cadeau geven aan iemand die altijd van iedereen foto’s neemt maar er zelf nooit opstaat, hello alle moeders out there!

 

Zoals dat bij tradities hoort heb ik ook dit jaar mijn eigen houten slee mee, winterse dekentjes waar je 20 minuten op mag zitten, rollen, hossen en knuffelen terwijl ik jullie crazy momenten vastleg! Locatie is traditiegewijs dezelfde mooie kerstboomkwekerij in Noord Antwerpen als de vorige 2 edities!

 

Een dikke week later krijgen jullie een persoonlijke online galerij opgeleverd met de 20 beste bewerkte beelden! Daar mag je zelf je 5 favorieten uit kiezen voor 125€ incl 21% BTW.

Wil je er nog bijkopen dan kan dat aan 10€ per foto of kan/wil je gewoon niet kiezen dan kan je ze alle 20 aankopen tegen een totale pakketprijs van 250 € (incl. klein cadeautje van mij)

 

Ik kan niet wachten jullie te zien tussen de kerstbomen!

Was jij er vorig jaar ook bij? Of benieuwd hoe het er aan toe gaat?

Editie 2019

CLOSE