MENU
Heeey you! Welkom!

Allereerst super dat je eindelijk de stap gezet hebt om voor een fotoshoot te kiezen! Ik beloof je dat je er geen spijt van gaat krijgen! Weinig investeringen krijgen meer waarde met de jaren maar deze beelden worden binnen enkele jaren je kostbaarste bezit!

Ik wil jullie straks heel graag verrassen met jullie eigenste mooiste foto’s maar in de praktische afhandeling ben ik graag transparant.

Daarom nog even een korte recap wat je juist betaalt wanneer en hoe je nu onze fotodate boekt!

Ben je de gelukkig eigenaar van een cadeaubon? Kijk dan in mijn kalender voor een geschikte plek en mail hem mij even door.

PRACTICAL STUFF

Je betaalt het bedrag van de boekingsfee, nl. 200 € vooraf. Dit voorschot dient voor de shoot zelf, voorbereidingen en materiaal.

Ongeveer 10 dagen na onze fotodate bezorg ik jullie een mooie preview van al jullie foto’s en na afloop kan je je fotopakket naar keuze aankopen.

In ieder pakket zitten digitale bestanden en een voucher om foto’s af te drukken op prints, kaders, canvassen en een Herinner en Koester fotopakket komt ook nog eens inclusief een kwalitatief linnen album van 15 x 15. Je betaalt dus voor bv. Herinner 200 € boekingsfee en 350€ voor het fotopakket, in totaal 550 € inclusief BTW. Voor dat bedrag mag je je 40 favoriete digitale bestanden kiezen en downloaden, heb je een voucher van 100 € die je vrij mag besteden aan de mooiste professionele printproducten en krijg je een linnen pocketalbum thuis gestuurd tvw 95 € met jouw 12 favoriete foto’s van de shoot!

Via de link hierboven kom je in mijn online kalender terecht! Daar kies je je jouw tijdstip van keuze en geef je liefst zoveel mogelijk info mee zodat ik zelf ook voorbereid op onze afspraak verschijn!

Sounds good? Oké dan ben je echt nog maar een klik verwijderd van je eigen shoot!

CLOSE