MENU
Heeey you! Welkom!

Allereerst super dat je eindelijk de stap gezet hebt om voor een fotoshoot te kiezen! Ik beloof je dat je er geen spijt van gaat krijgen! Weinig investeringen krijgen tegenwoordig meer waarde met de jaren, maar foto’s dus echt wel!

Ik wil jullie straks heel graag verrassen met jullie eigenste mooiste beelden maar in de praktische afhandeling ben ik graag op voorhand duidelijk.

Daarom nog even een korte recap wat je juist betaalt wanneer en hoe je nu je eigen shoot boekt! 

O ja, had je eind 2020 al een shoot of een kerstsessie geboekt, kijk dan gerust in mijn kalender voor een nieuwe datum en contacteer me even rechtsreeks! 

PRACTICAL STUFF

Je betaalt het bedrag van een basis shoot vooraf, nl. het tarief van een Mini pakket, 250€ inclusief BTW.

Kies je voor dat Mini pakket na onze shoot, dan hoef je ook niets meer te betalen en mag je gewoon je 20 favoriete foto’s uitkiezen!

Valt er onmogelijk te kiezen uit als dat moois en wil je toch een upgrade van je pakket na het zien van jullie eigenste foto’s, dan betaal je uiteraard enkel de extra’s nog nadien. 

Via de link hierboven kom je in mijn online kalender terecht! Daar kies je je jouw tijdstip van keuze en geef je liefst zoveel mogelijk info mee zodat ik zelf ook voorbereid op onze afspraak verschijn! 

Sounds fair? Oké dan ben je echt nog maar een klik verwijderd van je eigen shoot! 

 

 

CLOSE