MENU

GENIETEN, HERINNEREN & KOESTEREN

Van dolverliefd stel naar je eigen familie?! Dat is een pad vol avonturen! Niet zonder uitdagingen maar altijd gelijmd met veel liefde! De warmte en connectie die jullie verbindt is iets uniek. Wie en hoe jullie vandaag zijn, dat je wil vasthouden, koesteren en vooral herinneren, als je je bedenkt dat jullie straks misschien alweer een nieuw hoofdstuk aan het schrijven zijn. Omdat er in elke fase van jullie verhaal een andere dynamiek is zijn er 4 brochures, die je wegwijs maken in mijn aanpak. Je krijgt een duidelijke uitleg hoe het boekingsproces werkt, wat je per fotopakket mag verwachten, een rechtstreekse link naar mijn agenda met beschikbare data en uiteraard ook de prijzen.

In de brochure Zwanger toon ik je mijn supermooie collectie jurken waar je uit mag kiezen om tijdens de shoot te dragen. De brochure Verliefd (niet tussen de icoontjes maar wel beschikbaar) maakt jullie al warm voor een sessie kroelen en knuffelen en zo is het ideale tijdstip dat we samen op fotodate gaan met kleine kinderen niet hetzelfde als met 2 lovebirds.  In de brochure Baby vertel ik je dan weer hoe we ons best voorbereiden tijdens die eerste kostbare momenten als gezin. Ook voor Communie en Lentefeest beesten heb ik een brochure gemaakt! Selecteer de brochure die bij je past en vertel me al een beetje over jezelf via het contactformulier. Ik ben nu al benieuwd naar jullie verhaal!

voor meer info en prijzen
KLIK OP DE BROCHURE DIE BIJ JE PAST

PRIJZEN

Je betaalt vooraf 200 € voor de boeking en kan bij oplevering van je foto’s kiezen uit 3 verschillende fotopakketten, altijd inclusief digitale bestanden en de mooiste prints.

Fotopakketten starten vanaf 250 €

Gemiddeld geven klanten tussen de 550 € en 675€ uit aan een fotoshoot

INCLUSIEF

Kledingstips, locatie in onderling overleg, 1 a 1,5 uur fotografie, een slideshow van alle bewerkte beelden, een persoonlijke online galerij, je favoriete foto’s in hoog kwalitatieve printproducten, vervoersonkosten, btw, en als kers op de taart een supermooi linnen mini album

Lieve woorden

De allereerste fotoshoot met mijn dochter terwijl ik zelf beroepsfotografe ben en eerlijk? Ik had er totaal geen zin in! Ik sta veel liever achter de lens als ervoor. Maar Hilde, je had zo gelijk, ik had dit veel eerder moeten doen!!! Love them so much! Dit zal ik voor altijd koesteren! Ik dacht mij blind te gaan staren op mijzelf maar ik zie alleen maar connectie en liefde! Het was TOP met jou, ik heb me zo op mijn gemak gevoeld en ik kan niet wachten om je binnenkort nog eens te boeken met het hele gezin!

Luiza
man kust vrouw

Lieve woorden

Wauw je ben echt een krak in het nemen van mooie, pure foto's!
TIjdens de shoot was er ook gewoon geen tijd voor onwennige momenten, je stelde ons direct op ons gemak en kon onze mooiste 'spontane ik' naar boven toveren! We zijn zo blij met deze beelden! Echt waar!

Linde, Philippe & kids

Lieve woorden

Wauw Hilde!
Wij hebben echt een hele fijne dag gehad!
Manlief vond het geen enkel moment geforceerd, want eerlijk hij was eerst wat angstig.
Je hebt zoveel passie voor dit vak, dat kon je kei hard voelen gewoon en zie je nu al terug in de foto’s!
Mooiste cadeau ooit om dit zo voor eeuwig vast te leggen voor ons!

Carmen, Siebe & kids

Lieve woorden

Waaaauww...onze foto's zijn zo ongelooflijk mooi! Waar ik in het begin misschien wat onzeker aan de foto's begon veranderde dit al heel snel. Ik zie nu alleen maar hoe stralend we beiden waren en hoe mooi en intens onze liefde op de foto's staat! Het spat er van af en dat is exact wat ik wou! Ik krijg bij sommigen echt tranen in mijn ogen. Elke foto toont een ander facet van hem en onze band en nu ik ze blijf herbekijken weet ik zeker dat ik er een jaarlijkse traditie van wil maken.
Kinderen veranderen zo snel en dit wil ik niet missen!

Amélie & Remus

Lieve woorden

We wisten niet dat we zo goed op beeld konden staan! Van elke variatie zijn er verschillende foto's waarbij onze monden open vielen! We kregen ook van onze familie het compliment dat we er zo relax uitzien, terwijl poseren echt niet ons ding is. Nogmaals bedankt voor de fijne ervaring en als de kleine zus er is doen we heel graag terug beroep op je!

Eline, Bram, Noona & kleine zusje

Lieve woorden

O Hilde ons mooi gezin! We vinden onze foto's praaaaaaccchhhtig! Nog mooier als ik me had kunnen inbeelden! Ik heb echt gehuild toen ik ze voor de eerste keer zag! Ik kan niet stoppen met ernaar te kijken! Je boekt dan tot 2040 minstens 1 keer per jaar al een plaats in je agenda voor ons he?!

Helena & familie

Lieve woorden

Ooo wauw Hilde! Ik heb tijdens deze zwangerschap best al moeilijke momenten gehad! Ik dacht dat het gewoon niet voor mij was weggelegd, die mom glow.. Maar jouw foto's laten me zien dat ik best wel mooi zwanger ben en doen me opnieuw genieten van deze zwangerschap!

Enya

Lieve woorden

Zo mooi! Amai echt waar!!!! En wij vinden onszelf dan helemaal niet fotogeniek! Echt super gedaan! Wat een kostbare herinnering aan hoe de kindjes nu zijn, ik kijk al uit naar de volgende shoot!

Maxine & familie

FRESH LIFE PAKKET

Je hebt zo van die jaren dat alles plots razendsnel verandert! Op amper 1 jaar tijd is die bolle buik een rondkruipende dreumes,  say what en je wil het liefst niets missen! No stress, voor jou heb ik een combi pakket gemaakt!  Wanneer je binnen 1 jaar 2 keer een pakket Herinner of Koester afneemt krijg je 50€ korting op je 2de shoot. Elke fase is zo uniek, kies voor een newborn dan heb je straks spijt dat je toch geen mooie foto’s hebt laten maken tijdens je zwangerschap en die lekkere babybeentjes die stappen misschien een jaar later al lekker rond. Mis geen enkel mooi moment van deze rollercoaster!

 

CLOSE